Προϊόντα Alchimica

Η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας Alchimica A.E., έχουν αναγνωριστεί Παγκοσμίως, έχουν τα πιο δύσκολα πιστοποιητικά καταλληλότητας σε όλον τον Κόσμο και εξάγουν σε πάνω από 100 χώρες του Κόσμου. Να τονίσουμε ότι είναι Ελληνικά!

Η ALCHIMICA είναι μια δυναμική εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και παρασκευή χημικών για τον κατασκευαστικό και βιομηχανικό κλάδο. Η αξιοπιστία που εμπνέει το όνομα ALCHIMICA είναι αποτέλεσμα πολυετούς προσπάθειας καθώς, για πάνω από 35 χρόνια, η εταιρία αναπτύσσει προϊόντα που υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές στεγάνωσης και αδιαβροχοποίησης ακόμα και των πιο απαιτητικών έργων. Τα προϊόντα επίστρωσης βιομηχανικών δαπέδων της ALCHIMICA είναι γνωστά ως τα πιο προηγμένα στο χώρο της βιομηχανικής αδιαβροχοποίησης και υγρομόνωσης ακόμα και στις πιο ακραίες περιπτώσεις όπως συντήρηση δεξαμενών ποσίμου νερού και αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων.

HYPERDESMO®-PB-1K

Υλικό ενός συστατικού πολυουρεθάνης – ασφάλτου

Το Hyperdesmo – PB-1K πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας πολύ γρήγορα και σχηματίζει υδρόφοβη, ελαστική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε σχεδόν κάθε τύπο υποστρώματος, και ασφαλτικό, και μεγάλη αντοχή σε μηχανικές και χημικές καταπονήσεις.Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα. Για τεγάνωση και προστασία: Γυψοσανίδων και τσιμεντοσανίδων, ασφαλτόπανου (και για επιδιόρθωση), τσιμεντοειδών υποστρωμάτων, δωμάτων / μόνωση ταρατσών, μόνωση υπογείων, θεμελίων, κλειστών χώρων με πολύ υγρασία.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

HYPERDESMO®-LV

Υλικό Πολυουρεθανικής βάσης, χαμηλού ιξώδους, για στεγάνωση και προστασία.

Το Hyperdesmo – LV είναι χυτή ελαστική μεμβράνη πολυουρεθανικής βάσης, ενός συστατικού. Στεγάνωση και προστασία ελλενίτ και λαμαρίνας, γυψοσανίδων και τσιμεντοσανίδων, ασφαλτόπανου, μεμβράνης EPDM, λουτρών, βεραντών και μπαλκονιών, δωμάτων / ταρατσών, χώρων στάθμευσης, γεφυρών, σταδίων…Κατανάλωση: 1,5-2 kg/m² ανάλογα με το πορώδες και την αδρότητα της επιφάνειας.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Hyperdesmo – PB-2K

Υλικό δύο συστατικών, πολυουρεθάνης και ασφάλτου.

Το Hyperdesmo – PB-2K είναι στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση, υψηλή ελαστικότητα και μεγάλη αντοχή σε μηχανικές και χημικές καταπονήσεις. Ελάχιστη κατανάλωση: 1.0-1.5 lt/m2..Για στεγάνωση και προστασία: Αφρού πολυουρεθάνης, ελενίτ και λαμαρίνας, γυψοσανίδων και τσιμεντοσανίδων, ασφαλτόπανου, μεμβράνης EPDM, βεραντών και μπαλκονιών (κάτω από πλακίδια), ανθώνων / ζαρντινιέρων και φυτεμένων δωμάτων, δωμάτων / μόνωση ταρατσών, δεξαμενών μη ποσίμου νερού, μόνωση υπογείων, θεμελίων, γεφυρών.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Hyperdesmo 2K-W

Θιξοτροπική επίστρωση, δύο συστατικών, χωρίς διαλύτη.

Με Hyperdesmo 2K-W ο πολυμερισμός σχηματίζει ελαστική αλλά ανθεκτική, υδρόφοβη μεμβράνη, η οποία παρέχει πλήρη και μακρόχρονη στεγάνωση και προστασία. Έχει πιστοποιηθεί για στεγανοποίηση δεξαμενών πόσιμου νερού. Κατανάλωση ανά στρώση 700 gr/m2. Στο δάπεδο της δεξαμενής αρκεί μία στρώση με κατανάλωση 1400 gr/m2.Για στεγάνωση και προστασία: Δεξαμενών από σκυρόδεμα, μέταλλο ή άλλο υλικό, προκατασκευασμένων δεξαμενών από μπετόν, δεξαμενών πόσιμου νερού, δεξαμενών, οι οποίες υπόκεινται σε δονήσεις

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Aquasmart Thermo

Υδατοδιαλυτό, 100% αλειφατικό θερμομονωτικό επίχρισμα, ενός συστατικού.

Το Aquasmart Thermo χρησιμοποιείται για θερμομόνωση και υγρομόνωση εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών. Εμφανίζει εξαιρετικές ιδιότητες σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες.Ένα μοναδικό θερμομονωτικό προϊόν, σχεδιασμένο για να μειώνει την ανεπιθύμητη καλοκαιρινή θερμότητα αλλά και να εμποδίζει την απώλειά της κατά τους χειμερινούς μήνες. Οι θερμομονωτικές του ιδιότητες οφείλονται στη χημική δομή του προϊόντος που είναι κλειστής κυψέλης.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Hyperdesmo ADY-E

Διάφανη πολυουρεθάνη ενός συστατικού με άριστη πρόσφυση.

Το Hyperdesmo ADY-E δεν κιτρινίζει από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, ιδανικό για προστασία χρώματος του HYPERDESMO®. Αποτελείται από ελαστομερή, υδρόφοβη, αλειφατική, πολυουρεθανική ρητίνη. Εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην ηλιακή ακτινοβολία UV, σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις. Ελάχιστη κατανάλωση ανά στρώση: 0.1 kg/m2. Εφαρμογές: Για επίχριση (με προσθήκη χρώματος) των HYPERDESMO®-LV, για επίχριση βιομηχανικών δαπέδων (με προσθήκη χρώματος), για προστασία σκυροδέματος.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Aquasmart – PU Paint

Υλικό δύο συστατικών υδατοδιαλυτό, αλειφατικό.

Το Aquasmart – PU Paint χρησιμοποιείται ως υδρόφοβη πολυουρεθανική βαφή με εξαιρετικές ιδιότητες σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες. Το AQUASMART-PU PAINT είναι 100% αλειφατική πολυουρεθάνη γι’ αυτό δεν κιτρινίζει ούτε αποχρωματίζεται με την πάροδο του χρόνου, διατηρώντας την αρχική του καθαρότητα.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Hyperseal 25LM-S

Καινοτόμος πολυουρεθανική μαστίχη για σφράγιση αρμών συστολής διαστολής.

Η μαστίχη Hyperseal 25LM-S είναι τεχνολογίας πολυουρεθάνης με υβριδική τεχνολογία. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μαστίχη με χαμηλό μέτρο ελαστικότητας (50%) με άριστη πρόσφυση σε υποστρώματα παραδοσιακά δύσκολα για πολυουρεθάνη, όπως γυαλί, αλουμίνιο, πολυκαρβονικά, κτλ. Εφαρμογή ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Aquadur

Υδατοδιαλυτό, εποξειδικό αγκυρωτικό αστάρι δύο συστατικών.

Το Aquadur χρησιμοποιείται με επιτυχία ως αγκυρωτικό (αστάρι) για την σειρά προϊόντων Hyperdesmo για πάνω από 20 χρόνια. Αστάρι σε εφαρμογές με ανερχόμενη υγρασία / αρνητική πίεση, αστάρι για άλλα συστήματα πολυουρεθανικής ή εποξειδικής βάσης, τσιμεντοειδών, σφραγιστική επίστρωση σκυροδέματος, φράγμα νερού / υδρατμών…Κατανάλωση: 150 g/m² ανάλογα με το πορώδες και την αδρότητα της επιφάνειας.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Universal Primer – 2k-4060

Αστάρι δύο συστατικών χωρίς διαλύτες.

Το Universal Primer – 2k-4060 είναι ειδικά σχεδιασμένο για το σύστημα HYPERDESMO®. Πολυμερίζεται ταχύτατα και είναι μη-τοξικό (έχει 0 Π.Ο.Ε.). Ειδικά διαμορφωμένο για δυνατή πρόσφυση ακόμα και σε νωπό ή βρεγμένο τσιμέντο.Ως αγκυρωτικό για: Μέταλλα (και γαλβανιζέ), αλουμίνιο, μάρμαρο, άσφαλτο και ασφαλτικές μεμβράνες, μη πολυουρεθανικά συστήματα, πως ακρυλικές βαφές, εφαρμογή σε κλειστούς χώρους με μη επαρκή εξαερισμό, ως ενδιάμεσο αστάρι, για αύξηση της πρόσφυσης μεταξύ στρώσεων άλλου υλικού.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Pin It on Pinterest

Share This