Στεγανοποίηση Μπαλκονιού

Απλά συστήματα στεγανοποίησης που μπορεί να μας γλυτώσουν από μεγάλα προβλήματα...

Πολλές φορές έχουμε την εντύπωση ότι το πλακάκι κάνει στεγανοποίηση. Το μπαλκόνι είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, όπου το κάθε υλικό συνεργάζεται με το σύνολο για να παρέχει την απαραίτητη προστασία από την υγρασία. Σε μια καινούρια κατασκευή πρέπει οπωσδήποτε να γίνει στεγανοποίηση κάτω από το πλακάκι. Λόγω μεγάλων συστολών και διαστολών του πλακιδίου και του αρμόστοκου δημιουργούνται ρηγματώσεις στους αρμούς και διείσδυση νερού κάτω από το πλακίδιο. Το χειμώνα το νερό παγώνει με αποτέλεσμα να σπάνε οι χημικοί δεσμοί των κονιαμάτων και να ξεκολλάνε τα πλακάκια. Εκεί αρχίζουν τα σοβαρά προβλήματα στεγάνωσης τα οποία εμφανίζονται συνήθως πρώτα στα στηθαία, στις υδρορροές, στα σιφόνια και στα λούκια.

Σε ένα μπαλκόνι που δεν έχει στεγανοποιηθεί κατά την αρχική κατασκευή του, πλέον υπάρχουν αποτελεσματικά συστήματα υγρομόνωσης και αδιαβροχοποίησης που μπορούν να λύσουν τα προβλήματα. Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος επιλέγουμε και το σύστημα αντιμετώπισης. Απλά προβλήματα μικρής έκτασης, αντιμετωπίζονται οικονομικά με αδιαβροχοποίηση ενώ πιο προχωρημένα με πιο ισχυρές επιστρώσεις. Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να λύσουμε το πρόβλημά σας συμπληρώστε αυτή την φόρμα.

Για να δείτε τα έργα στεγάνωσης που κατασκευάσαμε με τα συνεργεία εφαρμογής μας πατήστε εδώ.

ΣΥΣΤΗΜΑ HYPERDESMO ΜΕ ΕΠΙΠΑΣΗ ΧΑΛΑΖΙΑΚΗΣ ΑΜΜΟΥ

Στο συγκεκριμένο σύστημα γίνεται πρώτα στεγανοποίηση με σύστημα Hyperdesmo και στην συνέχεια για αισθητικόυς λόγους αλλά και για μεγιστοποίηση των αντοχών σε μηχανικές και χημικές καταπονήσεις εφαρμόζεται έγχρωμη χαλαζιακή άμμος. Το σύστημα είναι πολύ ισχυρό και αποτελεσματικό. Θέλει εκπαιδευμένο συνεργείο εφαρμογής.

ΣΥΣΤΗΜΑ HYPERDESMO

Μεγάλη ποικιλία πολυουρεθανικών στεγανοποιητικών προϊόντων ανάλογα τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πριν την τσιμεντοκονία σε ένα μπαλκόνι η ισχυρότερη επιλογή είναι η στεγανοποίηση με Hyperdesmo PB-2K ( σύστημα δύο συστατικών, τροποποιημένης ασφάλτου και ρητίνης).

ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΑ

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες τσιμεντοειδών επαλειφόμενων και έχουν να κάνουν με τα χημικά πρόσθετα που αναμιγνύει ο κάθε παραγωγός. Αξιόλογα υλικά είναι τα ελαστικά τσιμεντοειδή επαλειφόμενα δύο συστατικών, στα οποία δεν αναμιγνύεται καθόλου νερό.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οικονομικό σύστημα όπου εφαρμόζεται πολυουρεθανική μαστίχη για την σφράγιση των αρμών και αδιαβροχοποιητικό σιλοξανικής βάσης για τις απορροφητικές επιφάνειες.

Κατεβάστε Δωρεάν τους ενημερωτικούς οδηγούς μας

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ
7 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ
ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

Θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο; Ρωτήστε μας σήμερα.

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, και να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση με τα ολοκληρωμένα συστήματα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΟΜΗΣΗΣ στην ευρύτερη περιοχή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Θάσο, Δράμα), επιλέξτε ΘΕΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Pin It on Pinterest

Share This