Προϊόντα Penetron

H PENETRON HELLAS, θυγατρική της PENETRON INTERNATIONAL, από τον Ιανουάριο του 2012 καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης τόσο σε θέματα διανομής των προϊόντων Penetron, όσο και στην ανάπτυξη και τεχνική υποστήριξη των τεχνολογιών της εταιρείας.

Η PENETRON INTERNATIONAL αναγνωρίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της στεγανοποίησης, προστασίας και επισκευής του σκυροδέματος. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, τα προϊόντα της οικογένειας PENETRON® έχουν καθιερώσει την φήμη τους καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές έργων ανά τον κόσμο, από τις παγωμένες περιοχές της Νορβηγίας και της Ρωσίας, έως τις θερμές περιοχές της Σαουδικής Αραβίας.

Σήμερα το δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης της PENETRON® εκτείνεται σε πάνω από 60 χώρες, παρέχοντας στην εταιρεία την δυνατότητα να μοιραστεί την εμπειρία και την τεχνογνωσία της. Συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση των προϊόντων σε συνάρτηση με την εξαιρετική υποστήριξη
προς τους πελάτες, η PENETRON® συνεχίζει να καθορίζει την αξιοπιστία και την υπεροχή στην προστασία του σκυροδέματος για μηχανικούς, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο.

Στο Νομό Ξάνθης αντιπροσωπεύουμε τον εταιρία PENETRON HELLAS παρέχοντας την πλήρη γκάμα των προϊόντων της καθώς και τεχνική υποστήριξη των ολοκληρωμένων συστημάτων προστασίας σκυροδέματος και δαπέδων που παρέχει.

PENETRON ADMIX

Πρόσμικτο στεγανωτικό κρυσταλλικής δράσης υλικό σκυροδέματος

Πρόσμικτο στεγανωτικό υλικό σκυροδέματος, τσιμεντοειδούς βάσης, χημικής δράσης, με ανάπτυξη κρυστάλλων στο εσωτερικό του. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εργοστάσιο σκυροδέματος με την μορφή σκόνης, με απευθείας πρόσθεση στα προζυγισμένα ξηρά (στον ταινιόδρομο), πριν την προσθήκη του νερού ή με την προσθήκη στην βαρέλα, στο εργοτάξιο, αμέσως μετά την ανάμιξη (με ηλεκτρικό αναδευτήρα) με νερό στα ειδικά δοχεία ανάμιξης με δοσομετρητή. Αναλογία ανάμιξης με νερό: αναμιγνύουμε καλά ½ σακί των 18 Kg σε 11,5 Lt νερό. Η μικρή συσκευασία δοχ. 3,75 Kg είναι βολική για παραγωγή στεγανών κονιαμάτων ή μικρής ποσότητας σκυροδέματος σε μικρή μπετονιέρα. Χρόνος ανάμιξης σε βαρέλα ή μικρή μπετονιέρα τουλάχιστον 5 min.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

PENECRETE MORTAR

Τσιμεντοειδές κρυσταλλικής δράσης επισκευαστικό στεγανωτικό κονίαμα.

Τσιμεντοειδές επισκευαστικό στεγανωτικό κονίαμα σκυροδέματος, με ταυτόχρονη χημική δράση και ανάπτυξη κρυστάλλων. Υποστηρίζει όλα τα στεγανωτικά συστήματα PENETRON®. Ανάμιξη: ενδεικτικά για 1 σακί χρειάζονται περίπου 4 Lt νερό. Προτείνεται η ανάμιξη μικρών ποσοτήτων με την μορφή πλαστελίνης.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

PENETRON

Επαλειφόμενο ή έγχυτο στεγανωτικό σκυροδέματος κρυσταλλικής δράσης.

Επαλειφόμενο ή έγχυτο στεγανωτικό σκυροδέματος, τσιμεντοειδούς βάσης, με χημική δράση και ανάπτυξη κρυστάλλων στο εσωτερικό του. Ανάμιξη ενδεικτικά: Για επάλειψη, 1 σακί αναμειγνύεται με 12–13 Lt νερό, αλλά προτείνεται ανάμιξη έως μισού σακιού με 6-6,5 Lt νερό. Για ψεκασμό, αυξήστε το νερό ανάμιξης σε 14-15 Lt/σακί. Για χυτό ένεμα αναμίξτε με 15-18 Lt νερό/σακί, ανάλογα με την ζητούμενη εργασιμότητα.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

PENEPLUG

Ταχύπηκτο στεγανωτικό τσιμεντοειδές κονίαμα κρυσταλλικής δράσης.

Ταχύπηκτο στεγανωτικό τσιμεντοειδές κονίαμα, για επισκευή εισροών νερού σε σκυρόδεμα, με ταυτόχρονη χημική δράση και ανάπτυξη κρυστάλλων. Υποστηρίζει όλα τα στεγανωτικά συστήματα PENETRON®. Στην ανάμιξη χρειάζεται ελάχιστο νερό, δουλεύοντας μικρές ποσότητες, ύφυγρες σαν «χωματόπετρες», πάντα με γάντια.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

PENESEAL FH

Υγρό ψεκασμού δαπέδων, ενδοχημικής δράσης υψηλής σκληρότητας.

Υγρό ψεκασμού ενδοχημικής δράσης, που προσδίδει σε βιομηχανικά δάπεδα και κονιάματα, υψηλή σκληρότητα, μειωμένη απορροφητικότητα, ανθεκτικότητα και μεγάλη μείωση σκόνης τριβής. Σημαντικό: το υλικό είναι συμπύκνωμα που αραιώνεται 1:1 με νερό. Η κατανάλωση του μίγματος σε δάπεδα είναι 1 Lt για 4-5 m2 και ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Αναλογικά, το δοχείο των 19 Lt μετά την αραίωση (~38 Lt) καλύπτει 150-180 m2.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

PENEBAR SW 55

Υδροδιογκούμενο κορδόνι σφράγισης.

Υδροδιογκούμενο κορδόνι σφράγισης από υδρόφιλο βουτύλιο αργής, ελεγχόμενης διόγκωσης. Κατάλληλο για εφαρμογή σε συνθήκες υγρασίας ή βροχής. Για την στερέωσή του, να χρησιμοποιείται το αστάρι συγκόλλησης PENEBARTM PRIMER ή τσέρκι στερέωσης με καρφιά, σε συνθήκες έντονης υγρασίας. Διάσταση ρολού: 19 mm x 25 mm x 5 m.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

PENETRON U SEAL 500

Ενός συστατικού σφραγιστικό και συγκολλητικό υλικό.

Ενός συστατικού, θιξοτροπικό, γρήγορης ωρίμανσης, σφραγιστικό και συγκολλητικό υλικό. Κατάλληλο για σφράγιση αρμών κανονικής κινησιμότητας ή για συγκόλληση συναρμογών. Εφαρμογή σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, ξύλο, μέταλλο, γυαλί, κεραμικό κ.α. Μπορεί να δεχτεί μικρή επιφανειακή καταπόνηση (π.χ. αρμοί δαπέδων). Ενδεικτικά, το σαλάμι των 600 ml σφραγίζει περίπου 6 τρέχοντα μέτρα αρμού 1 x 1 cm και αντίστοιχα η φύσιγγα των 310 ml σφραγίζει περίπου 3 τρέχοντα μέτρα αρμού 1 x 1 cm.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

PENETRON V/O PATCH

Ενός συστατικού επισκευαστικό κονίαμα με αναστολέα διάβρωσης.

Ενός συστατικού επισκευαστικό κονίαμα με τροποποιημένα πολυμερή, που περιέχει αναστολέα διάβρωσης για τους οπλισμούς. Γρήγορη εφαρμογή, καλό φινίρισμα από λεπτά πάχη έως 50 mm ανά στρώση. Ιδανικό για επισκευές σκυροδέματος, με υψηλές απαιτήσεις σε δοκάρια, κολώνες, ακόμα και για ανάποδη εφαρμογή κάτω από πλάκες. Ανάμιξη: 1 σακί σε 2,8-3,8 Lt νερό ή 1 δοχείο 4,75 Kg σε 0,6-0,8 Lt νερό (δουλεύεται σε μικρές ποσότητες, λόγω μικρού χρόνου εφαρμογής ~15 min). Για την εφαρμογή του PENETRON® V/O PATCH σαν στρώση πρόσφυσης και αντιδιαβρωτικής προστασίας, χρειάζεται περισσότερο νερό στην ανάμιξη, ώστε να γίνει ένας εργάσιμος επαλειφόμενος πολτός.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

PENESIL SILOX

Άχρωμος υδραπωθητικός εμποτισμός σιλοξάνης για απορροφητικά υποστρώματα.

Ενός συστατικού, έτοιμος προς χρήση, άχρωμος υδραπωθητικός εμποτισμός σιλοξάνης – σιλανίου για απορροφητικά υποστρώματα από πέτρα, μάρμαρο, κεραμικά, κονιάματα, επιχρίσματα. Περνιέται 2-3 χέρια νωπό σε νωπό με ψεκασμό, βούρτσα ή ρολό σε στεγνή και καθαρή επιφάνεια. Σημαντικό: κατά την εφαρμογή, δεν πρέπει να παραμένει περίσσια υλικού στην επιφάνεια. Να μην εφαρμόζεται σε μη απορροφητικές επιφάνειες. Έντονη οσμή, απαιτείται καλός αερισμός του χώρου εφαρμογής. Συνιστάται προληπτική εφαρμογή σε μικρή επιφάνεια για δοκιμή αποχρωματισμού.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

PENETRON LATEX

Βελτιωτικό πρόσμικτο κονιαμάτων.

Βελτιωτικό υγρό πρόσμικτο SBR υψηλής συγκέντρωσης στερεών 48,5%, για κονιάματα, επιχρίσματα και για συγκολλητικές στρώσεις. Αυξάνει την πρόσφυση και προσδίδει ευκαμψία, μειώνοντας την απορροφητικότητα τσιμεντομιγμάτων. Αναμιγνύεται στο νερό ανάμιξης. Ενδεικτικά 5-10% κ.β. του τσιμέντου (2,5 – 5 Kg ανά σακί 50 Kg τσιμέντου) ή σε αναλογία από 1:1 έως 1:4 με το νερό ανάμιξης,
ανάλογα με την χρήση. π.χ. για «πεταχτό» 1:2, λάσπωμα 1:3-1:4, κονιάματα επισκευής 1:2-1:3 με νερό.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Pin It on Pinterest

Share This