Σταμπωτά Δάπεδα

Δάπεδα Υψηλής Αντοχής και Αισθητικής για Εξωτερικούς χώρους
Το σταμπωτό δάπεδο είναι ιδανικό για εξωτερικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, πλατείες, πάρκα, αυλές οικιών, καταστημάτων κλπ.

Η ευκολία κατασκευής, η ταχύτητα, το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, οι πολλές επιλογές χρωμάτων, οι απεριόριστες δυνατότητες σχεδίων και η μεγάλη διάρκεια αντοχής τα καθιστούν βασική επιλογή εξωτερικών διακοσμητικών δαπέδων.

Το σταμπωτό δάπεδο κατασκευάζεται με σκυρόδεμα (μπετόν) C20/25, οπλισμό σκυροδέματος, ίνες πολυπρολυλαινίου, επιφανειακές χρωστικές, επιφανειακούς σκλυρηντές και βερνίκια προστασίας.

Για να μην υπάρξουν προβλήματα ρωγμών και αποφλοιώσεων θα πρέπει να σχεδιαστούν σωστά, να κοπούν οι απαραίτητοι αρμοί σκυροδέτησης, να μπουν οι κατάλληλες ποσότητες επιφανειακών σκληρυντών και να δουλευτούν στους σωστούς χρόνους και τις σωστές ατμοσφαιρικές θερμοκρασίες.

Θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο; Ρωτήστε μας σήμερα.

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, και να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση με τα ολοκληρωμένα συστήματα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΟΜΗΣΗΣ στην ευρύτερη περιοχή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Θάσο, Δράμα), επιλέξτε ΘΕΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Pin It on Pinterest

Share This