Προϊόντα Nanophos

Από την ίδρυσή της, το 2005, στο Λαύριο, η εταιρεία NanoPhos ερευνά, αναπτύσσει, παράγει και εμπορεύεται «έξυπνα» υλικά, με σκοπό την επίλυση καθημερινών προβλημάτων, χρησιμοποιώντας τα ωφέλη της νανοτεχνολογίας. Ένα ευρύ φάσμα πιστοποιημένων, υψηλής ποιότητας και πάντα φιλικά προς το περιβάλλον υλικών επίστρωσης προσφέρουν λειτουργικότητα και μοναδικές ιδιότητες σε κατασκευαστικά έργα, βιομηχανικές μονάδες και πλοία. Να τονίσουμε ότι είναι Ελληνικά!

Στη NanoPhos ΑΕ αναπτύσσει μοναδικές εφαρμογές με όχημα τη νανοτεχνολογία, με σκοπό να εφαρμοστούν στην καθημερινότητα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον τελικό χρήστη, γνώσεις ή υψηλό κόστος! Η NanoPhos διακρίθηκε από τον Μπιλ Γκέιτς για την καινοτομία των προϊόντων της και έλαβε το 1ο βραβείο καινοτομίας και βιωσιμότητας στην διεθνή έκθεση 100% Detail του Λονδίνου. Τα προϊόντα SurfaPore ThermoDry και SurfaShield C βραβεύθηκαν αντίστοιχα στην World Expo 2010 της Σανγκάης και την Διεθνή Έκθεση Οικοδομικών Υλικών BIG5 του Ντουμπάι με το διεθνές βραβείο GAIA. Η NanoPhos αναπτύσσει ενεργά το διεθνές εμπορικό της δίκτυο.

Σε αντίθεση με τα κοινά φιλμογόνα προϊόντα δύο ή περισσότερων συστατικών ή σιλικονούχων σκευασμάτων, τα οποία δημιουργούν ένα «πλαστικό φιλμ προστασίας», τα προϊόντα της NanoPhos αδιαβροχοποιούν και προστατεύουν τις επιφάνειες, εισχωρώντας στους πόρους τους.

SurfaPore C

Νανοτεχνολογία για τσιμέντο, επιχρίσματα, αρμούς, πέτρες, εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους.

Το SurfaPore C αδιαβροχοποιεί και προστατεύει τις επιφάνειες, εισχωρώντας βαθειά στους πόρους των τσιμεντοειδών, χωρίς να δημιουργεί φιλμ, σε αντίθεση με τα συμβατικά προϊόντα. Με τον τρόπο αυτό, η προστασία δεν επηρεάζεται από την τριβή, καταπόνηση ή μηχανική φθορά επιδεικνύοντας μεγάλη αντοχή στο χρόνο. 

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

SurfaPore T

Νανοτεχνολογία για προστασία μαρμάρων, γρανιτών και πορσελάνινων επιφανειών από τους λεκέδες

Τα πλακίδια πορσελάνης και γρανίτη λόγω των πολλαπλών και διασυνδεδεμένων πόρων που διαθέτουν, συσσωρεύουν λεκέδες και χάνουν τη λάμψη και τη φυσική τους εμφάνιση. Το SurfaPore Τ δημιουργεί μία αδιάβροχη και αόρατη ασπίδα σφραγίζοντας ακόμα και τους μικρότερους πόρους με αποτέλεσμα την προστασία από την κηλίδωση της επιφάνειας.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

SurfaPore H

Αδιαβροχοποίηση και προστασία υφασμάτων από νερό, λεκέδες και ρύπους

To SurfaPore® H προστατεύει και αδιαβροχοποιεί αποτελεσματικά ταπετσαρίες επίπλων, χαλιά, κουρτίνες και επιφάνειες καλυμμένες με ύφασμα, απωθώντας χημικά το νερό και τους λεκέδες. Οι λεκέδες από νερό, τρόφιμα και λάδια αδυνατούν να εισχωρήσουν και να λερώσουν τις επικαλυμμένες με SurfaPore® H επιφάνειες και έτσι οι λεκέδες απομακρύνονται ευκολότερα, οι επιφάνειες λερώνονται δυσκολότερα και η καθαρή τους εμφάνιση διαρκεί περισσότερο.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

SurfaPore ThermoDry

Πρόσμικτο για αδιαβροχοποίηση και θερμοπροστασία οποιουδήποτε υδατικού, ακρυλικού χρώματος.

Το SurfaPore Thermodry χρησιμοποιείται ως πρόσμικτο χρώματος για να πλοκάρει τη μεταφορά θερμότητας και αποτρέπει την υγρασία μετατρέποντας τα χρώματα σε αδιάβροχα. Εξαλείφει το φαινόμενο της συμπύκνωσης υδρατμών αποτρέποντας την ανάπτυξη “μαυρίλας” και μυκήτων στους τοίχους. 

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

DeSalin AM

Μυκητοκτόνο – Βακτηριοκτόνο για την απομάκρυνση μούχλας & βακτηρίων και τη συντήρηση επιφανειών

Οι περισσότερες βαμμένες εσωτερικές ή εξωτερικές επιφάνειες αντιμετωπίζουν προβλήματα υγρασίας, λόγω της συμπύκνωσης υδρατμών ή διαρροών. Τα χρώματα έχουν την τάση να απορροφούν το νερό και αποτελούν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μούχλας ή άλλων μικροοργανισμών. Το DeSalin AM είναι ένα ισχυρό μυκητοκτόνο – συντηρητικό με βάση το νερό, ιδανικό για εφαρμογές σε εσωτερικές ή εξωτερικές τοιχοποιίες. Δρά ευρέως κατά της μούχλας, των βακτηρίων και των μικροοργανισμών. Δεν καθαρίζει απλά τους μολυσμένους τοίχους, αλλά είναι ένα αποτελεσματικό βιοκτόνο που απαλλάσει οριστικά τις επιφάνειες από τα μαύρα στίγματα που προκαλούνται από τους μικροοργανισμούς. 

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

SurfaShield C

Φωτοκαταλυτικό προϊόν νανοτεχνολογίας για αυτοκαθαριζόμενες & αντιβακτηριακές πορώδεις τσιμεντοειδείς ή πέτρινες επιφάνειες

Το SurfaShield C εφαρμόζεται σε πορώδεις επιφάνειες και εξαφανίζει οργανικούς λεκέδες, καυσαέρια, αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων, εξαλείφει μυρωδιές. Απορροφώντας το φως, οι επιφάνειες μετατρέπονται σε αυτοκαθαριζόμενες και αντιβακτηριακές.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

SurfaPaint Aqua X

Αδιάβροχο και διαπνέον χρώμα εξωτερικού και εσωτερικού χώρου

Το SurfaPaint Aqua X είναι ένα ακρυλικό ψυχρό χρώμα υδατικής βάσης ιδανικό για επιφάνειες με υψηλή υγρασία. Η σύσταση του SurfaPaint Aqua X προστατεύει και αδιαβροχοποιεί τις βαμμένες επιφάνειες επιτρέποντας τη διαπνοή τους. Αδιαβροχοποιεί τη βαμμένη επιφάνεια, εμποδίζοντας την εξωτερική υγρασία και το νερό της βροχής να διεισδύσουν. Οι σταγόνες νερού δεν απορροφώνται στο υπόστρωμα αλλά μένουν στην επιφάνεια ενώ ταυτόχρονα οι υδρατμοί στο εσωτερικό διαπερνούν το χρώμα αφήνοντας τον τοίχο να αναπνέει. Η υψηλή ανακλαστικότητά του το καθιστά “ψυχρό χρώμα”. Είναι ιδανικό για οικοδομικές επιφάνειες που εκτίθενται σε υψηλά ποσοστά υγρασίας και αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως παραθαλάσσιες περιοχές. Εμφανίζει πολλή καλή πρόσφυση στο υπόστρωμα εφαρμογής και ελαστικότητα.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

SurfaPaint ThermoDry Exterior

Θερμοπροστατευτικό χρώμα υδατικής βάσης για εξωτερικούς τοίχους

Το SurfaPaint ThermoDry Exterior είναι ένα υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα με θερμοπροστατευτικές ιδιότητες, ιδανικό για εξωτερική χρήση. Το SurfaPaint ThermoDry Exterior συνδυάζει ένα μοναδικό ακρυλικό χρώμα υψηλής ποιότητας για εξωτερική χρήση με τη θερμοπροστατευτική ιδιότητα του SurfaPore ThermoDry. Η επίστρωση του χρώματος έχει την ιδιότητα να εμποδίζει τη μεταφορά θερμότητας λόγω χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας, ανακλά την υπέρυθρη ακτινοβολία, να επαναεκπέμπει τη θερμότητα και να αποτρέπει τη διείσδυση της υγρασίας, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του καλοκαιριού. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς εμφανίζει εξαιρετική ανθεκτικότητα στη ακτινοβολία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Παρουσιάζει εξαιρετική καλυπτικότητα, ισχυρή πρόσφυση, ελαστικότητα, γεφύρωση ρωγμών και αντοχή στα άλατα.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

SurfaPaint ThermoDry Interior

Θερμοπροστατευτικό χρώμα υδατικής βάσης για εσωτερικούς τοίχους και οροφές

Το SurfaPaint ThermoDry Interior είναι ένα υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα με θερμοπροστατευτικές ιδιότητες, ιδανικό για εσωτερική χρήση. Το SurfaPaint ThermoDry Interior συνδυάζει ένα μοναδικό θερμοπροστατευτικό χρώμα υψηλής ποιότητας για εσωτερική χρήση με τη θερμοπροστατευτική ιδιότητα του SurfaPore ThermoDry. Η επίστρωση του χρώματος έχει την ιδιότητα να εμποδίζει τη μεταφορά θερμότητας λόγω χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας, να επαναεκπέμπει τη θερμότητα και να αποτρέπει τη διείσδυση της υγρασίας, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του καλοκαιριού. Έτσι, αποτρέπει το σχηματισμό θερμογεφυρών, ελαχιστοποιεί τη συμπύκνωση της υγρασίας και την ανάπτυξη μούχλας. Το SurfaPaint ThermoDry Interior είναι ιδανικό για παιδικά δωμάτια, μπάνια, κουζίνες, νοσοκομεία, σχολικά κτίρια, ξενοδοχεία και δημόσιους χώρους λόγω της υψηλής πλυστικότητάς του. Η σύστασή του εξασφαλίζει εξαιρετική καλυπτικότητα και πλυστικότητα, αντιμυκητιακή δράση, ισχυρή πρόσφυση και ελαστικότητα, σημαντική μείωση της θερμικής αγωγιμότητας και υδατοαπωθητικότητα.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

SurfaMix C

Βελτιωτική ρητίνη κονιαμάτων και επιχρισμάτων για αυξημένη πρόσφυση, ελαστικότητα, εργασιμότητα και ενισχυμένη αδιαβροχοποίηση

To SurfaMix C προστίθεται σε τσιμεντοειδή κονιάματα, ώστε να αυξήσει την πρόσφυσή τους στις επιφάνειες εφαρμογής ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ελαστικότητα, αποτρέποντας την ανάπτυξη τριχοειδών ρωγμών στα επιχρίσματα και τις τσιμεντοκονίες.

Διαθεσιμότητα: σε απόθεμα

Pin It on Pinterest

Share This