Στεγανοποίηση Υπογείου

Απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις η αντιμετώπιση νερού στο υπόγειο...

Κατά την διάρκεια μιας καινούριας κατασκευής έχουμε πολλές δυνατότητες και ανάλογα με το νερό που περιμένουμε να ανεβάσει ο υδροφόρος ορίζοντας, να επιλέξουμε το σύστημα στεγανοποίησης του υπογείου. Η επιλογή έχει να κάνει και με την χρήση που θέλουμε να έχουμε για το υπόγειο. Άλλο σύστημα εφαρμόζουμε εάν προορίζεται για κατοικήσιμος χώρος και άλλη για αποθήκη ή Parking.

Η μεγαλύτερη δυσκολία στην αντιμετώπιση αστοχίας στεγανοποίησης ενός υπογείου είναι η έλλειψη δυνατότητας να δουλέψουμε εξωτερικά του κτιρίου. Είναι πολύ δύσκολο να σκάψουμε περιμετρικά το κτίριο για να κάνουμε την τέλεια στεγ’ανωση υπογείου.

Η υπόγεια κατασκευή στεγανοποιείται με τρεις διαφορετικές τεχνικές.

1.Εξωτερική στεγανοποίηση όπου η διείσδυση του νερού σταματά στην εξωτερική επιφάνεια του νερού με SikaWaterbars και μεμβράνες Sikaplan G – PVC , επαλειφόμενα τσιμεντοειδή και πολυουρεθανικά υλικά ( Hyperdesmo PB – 2K System , Sikalastic 1K, Sikadur 31 ).

2. Εγκιβωτισμένη (ενσωματωμένη) στεγανοποίηση όπου η διείσδυση του νερού σταματά εντός της μάζας του σκυροδέματος με Sika Waterbars και υδροδιογκούμενο κορδόνι ( Sikaswell P , Sikaswell S – 2 ).
3. Εσωτερική στεγανοποίηση όπου το νερό σταματά στην εσωτερική επιφάνεια της κατασκευής με επαλειφόμενα τσιμεντοειδή υλικά, εύκαμπτη ταινία στεγανοποίησης και εποξειδική ρητίνη ( Sikalastic 1K , Sikadur 31 , Sikadur Combiflex ).

Κατεβάστε Δωρεάν τους ενημερωτικούς οδηγούς μας

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ
7 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ
ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

Θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο; Ρωτήστε μας σήμερα.

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, και να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση με τα ολοκληρωμένα συστήματα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΟΜΗΣΗΣ στην ευρύτερη περιοχή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Θάσο, Δράμα), επιλέξτε ΘΕΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Pin It on Pinterest

Share This