1. Στεγανοποίηση με πολυουρεθανικά επαλειφόμενα συστήματα

Τα πολυουρεθανικά επαλειφόμενα στεγανοποιητικά έχουν επικρατήσει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, λόγω των πολύ καλών αντοχών του υλικού (Hyperdesmo – 25 χρόνια διάρκεια ζωής) σε στάσιμα νερά και της μεγάλης διάρκειας ζωής της στεγανοποίησης που προσφέρουν. Έχουν εξαιρετική συμπεριφορά στην περιοχή μας, Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα, Θάσο, Δράμα… λόγω της αντοχής τους σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έως -40οC.

  1. Στεγανοποίηση με ακρυλικά επαλειφόμενα συστήματα

Τα ακρυλικά επαλειφόμενα στεγανοποιητικά υλικά, αραιώνονται με νερό, έχουν μικρή διάρκεια ζωής λόγω της μεγάλης απορροφητικότητας σε νερό που λιμνάζει επάνω τους.

  1. Στεγανοποίηση με ασφαλτόπανα

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται με ασφαλτικές μεμβράνες σε ρολά τα οποία συγκολλούνται θερμικά με φλόγιστρο. Δυστυχώς η συνήθεις πρακτική της μείωσης του κόστους κατασκευής στεγανοποίησης και η επιλογή οικονομικών, μικρής αντοχής ασφαλτόπανων, έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις ταράτσες. Το πρόβλημα εντείνεται όταν το συνεργείο εφαρμογής δεν είναι άρτια εκπαιδευμένο.

Για ολοκληρωμένη ενημέρωση κατεβάστε τον οδηγό στεγανοποίησης ταράτσας “Πως θα διώξετε οριστικά την υγρασία από την ταράτσα – 7 βήματα για την τέλεια στεγανοποίηση”

Εάν έχετε προβλήματα στην ταράτσα σας είτε έχετε κάνει στεγανοποίηση είτε όχι, και θέλετε να σας βοηθήσουμε επικοινωνήστε πατώντας το παρακάτω κουπί.

Pin It on Pinterest

Share This