Δείτε ένα κατατοπιστικό video μας στο facebook για τον τρόπο σκυροδέτησης με PENETRON ADMIX “πατώντας εδώ”

Κατά τον σχεδιασμό μιας υπόγειας κατασκευής από σκυρόδεμα, όταν ακόμη είναι στα σχέδια, είναι απαραίτητο να γίνει μελέτη στεγανοποίησης του υπογείου.

Υπάρχουν πολλές προτάσεις εφαρμογών στεγανοποίησης υπογείων, που έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα με νερά στα υπόγεια, ακόμη και όταν έχουν ακολουθήσει πιστά οι οδηγίες εφαρμογής τους από τις εταιρίες παραγωγής.

Το κρυσταλλικό σύστημα της εταιρίας PENETRON, είναι το μοναδικό που παρέχει ασφάλεια ακόμη και σε βάθη έως 160 μέτρων. Παγκόσμιας κλίμακας έργα, και πολλά από αυτά στην Ελλάδα, έχουν αποδείξει την Μόνιμη Στεγανοποίηση, Προστασία από Διάβρωση και Χημική αντοχή που παρέχει!

Το σύστημα παρέχει στεγανοποίηση και ολική προστασία νέων κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα σε τρία απλά βήματα τα οποία έχουν ως εξής:

  1. Προσθήκη στο σκυρόδεμα του PENETRON ADMIX.
  2. Εφαρμογή υδροδιογκούμενων κορδονιών σφράγισης PENEBAR SW, σε αρμούς διακοπής σκυροδέτησης και συναρμογές
  3. Επισκευή μορέλων, φωλέων και αδόνητων στο σκυρόδεμα, με συμβατά κονιάματα του συστήματος PENETRON με ανάπτυξη κρυστάλλων (PENECRETE MORTAR και PENEPLUG).

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

  • Μόνιμη Στεγανοποίηση
  • Προστασία από Διάβρωση
  • Χημική Αντοχή
  • Αυτοϊαση Ρωγμών Σκυροδέματος μέχρι 0,5 mm
  • Φιλικό προς το περιβάλλον (κατάλληλο για πόσιμο νερό).

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής του συστήματος PENETRON, ακόμη και σε υφιστάμενες κατασκευές, όπου εκεί πλέον χρειάζεται ουσιαστικά επισκευή και στεγανοποίηση, μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό μας “ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – Ένας οδηγός για Στεγανοποίηση Υπογείων από Σκυρόδεμα” πατώντας εδώ.

Χρειάζεστε λεπτομερέστερη ενημέρωση για τον τρόπο εφαρμογής του κρυσταλλικού συστήματος με PENETRON ADMIX; Εάν θέλετε να σας βοηθήσουμε …

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2541065055 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας καλέσουμε εμείς.

Pin It on Pinterest

Share This