Σε πολλές περιπτώσεις όταν γίνεται τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα στην ταράτσα, ταυτόχρονα δημιουργούνται προβλήματα στεγανοποίησης τόσο στα δάπεδα όσο και στις τοιχοποιίες, από τις στηρίξεις και διατρήσεις που κάνει ο υδραυλικός.

Για την αντιμετώπιση αυτών των περιπτώσεων δεν αρκεί ένας στόκος. Χρειάζεται ελαστική συγκόλληση και σφράγιση, με μεγάλη αντοχή στον ήλιο, τη βροχή, το χιόνι και τις πολύ υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες.

  • Πρέπει αρχικά να γίνει μια προεργασία και καθαρισμός της επιφάνειας που θα εφαρμοστούν τα στεγανοποιητικά υλικά.
  • Στη συνέχεια γίνεται αστάρωμα με κατάλληλο αστάρι ανάλογα με το είδος της επιφάνειας που θα γίνει η σφράγιση. Εποξειδικά νερού για μπετό, σίδερο, ακρυλικές προεπαλείψεις… και πολυουρεθανικής βάσης για ασφαλτομίγματα και ασφαλτόπανα.
  • Η σφράγιση – συγκόλληση γίνεται με πολυουρεθανική μαστίχη φροντίζοντας να κλείσουν σε βάθος και με περίσσεια όλες οι τρύπες και σχισμές.
  • Τέλος για επιπλέον ενίσχυση τοποθετείται το οπλισμένο με γεωϋφασμα πολυουρεθανικό σύστημα Hyperdesmo, για να μην ασχοληθείτε ποτέ ξανά με το ίδιο σημείο.

Αν θέλετε υπεύθυνη ενημέρωση, για να μην ταλαιπωρήστε στο μέλλον αφού έχετε κάνει οποιαδήποτε εργασία στην ταράτσα σας και χρειάζεστε αξιόπιστες οδηγίες και λύσεις, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2541065055 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας καλέσουμε εμείς.

Pin It on Pinterest

Share This